Gaz Est S.A. avertizează din nou abonații din Brodoc și Gura Bustei cu privire la o nouă avarie produsă de constructorul ce se ocupă cu reabilitarea sistemului de apă și canal.

Articol publicat de Echipa SmileFM la 20 august 2020
Gaz Est S.A. avertizează din nou abonații din Brodoc și Gura Bustei cu privire la o nouă avarie produsă de constructorul ce se ocupă cu reabilitarea sistemului de apă și canal.

În data de 20.08.2020, în suburbia Gura Bustei, pe Str. Padurii (4 abonati), dar și în suburbia Brodoc, Str. Constantin Brâncoveanu (1 abonat) s-a înregistrat o avarie a sistemului de distribuție gaze naturale, cauzată de către același constructor în timpul lucrărilor de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă potabilă și canalizare. Defecțiunea a implicat sectorizarea zonei, respectiv SISTAREA FURNIZĂRII GAZELOR NATURALE.

Regretăm faptul că suntem, din nou, în situația de a întrerupe furnizarea gazelor naturale din aceeași cauză.

Informăm persoanele vizate că au fost demarate imediat toate lucrările necesare pentru care punerea în funcțiune a instalațiilor de utilizare gaze naturale să se realizeze în maximum 24 de ore.

De asemenea, folosim această oportunitate pentru a atrage din nou atenția constructorului, care efectuează lucrările de dezvoltare a rețelei de apă și canalizare, să respecte cu strictețe normele tehnice aferente pentru a evita producerea de noi avarii.

S.C. GAZ EST S.A. roagă abonații afectați să respecte instrucțiunile de utilizare a gazelor naturale la repunerea în funcțiune a instalațiilor, ținând robineţii de manevră pe poziția ÎNCHIS, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite.

Distribuitorul și furnizorul de gaze naturale GAZ EST S.A. își cere scuze pentru inconvenientul creat și va depune toate eforturile pentru repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție în cel mai scurt timp posibil.

CONDUCEREA S.C. GAZ EST S.A.