GAZ EST S.A. vine cu explicații în cazul situației legate de devierea conductelor de pe Strada Traian

Având în vedere informațiile vehiculate recent în spațiul public referitoare la lucrările de construcții civile desfășurate pe stradaTraian din municipiul Vaslui, societatea GAZ EST S.A., în calitatea sa de distribuitor și furnizor autorizat de gaze naturale, aduce la cunoștința cetățenilor că lucrările desfășurate în aceste zile pe strada Traian, au ca obiectiv devierea a două conducte principale de alimentare cu gaze naturale a municipiului Vaslui.

Din omisiune, proiectantul și executantul proiectului având ca obiect noile trasee de troleudin municipiul Vaslui NU au prevăzut această deviere de conducte.

Întrucât, în teren, s-a constatat necesitatea amplasării a 8 stâlpi de pe linia de troleu pe traseul conductelor de alimentare cu gaze naturale, se impune devierea de urgență a celor două conducte principale.

În urmă cu 5 zile, autoritățile locale au solicitat sprijinul societății Gaz Est pentru efectuarea cu celeritate a acestor lucrări. Compania GAZ EST a realizat, în egală măsură, necesitatea, complexitatea și caracterul urgent al efectuării lucrărilor demarând în forță implementarea acestei devieri de conducte.

Gaz Est subliniază faptul că disconfortul creat în trafic nu este cauzat de acțiuni ale societății, care, dimpotrivă, depune eforturi susținute pentru implementarea în timpul util dar, mai ales, în condiții de maximă siguranță a devierii celor două conducte de gaze naturale.

Gaz Est asigură vasluienii că vor depune toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în condiții optime.

Vezi si

Cei mai putini muncitori straini din tara lucreaza la Vaslui

In județul Vaslui lucrează în prezent cei mai puțini muncitori străini din țară, 449. Dacă …