Greii luptelor K1 din România, Moldova, Ucraina și Africa se vor aduna pe 20 iulie în județul nostru, la ”Bătălia de la Banca”

Articol publicat de Echipa SmileFM la 6 iulie 2017

Luptători de top din Republica Moldova, Ucraina, România și Africa se vor înfrunta pe 20 iulie, de la ora 19:00, la ”Bătălia de la Banca”. Organizatorii competiției sunt Constantin Mihai, președintele „Scorpions” Iași și Remus Ciobanu, de la „Scorpions” Bârlad. Evenimentul, care se va desfășura la restaurantul Serena Maria, va avea loc datorită faptului că Daniel Alexandru, viceprimarul comunei Banca, este luptător K1 și se pregătește la clubul „Scorpions Iași”. Acesta va și participa la competiție, unde vor mai lupta printre alții bârlădeanul Dănuț Hurduc, Bogdan Năstase zis „Ciobanu”, Lascăr Corneliu cunoscut și ca „Bestia Moldovei” și Florin Lambagiu, zis „Rambo”.

Batalia-de-la-Banca1-600x330

 

Este pentru prima oară în România când o competiție de o asemenea anvergură are loc în mediul rural. Publicul prezent va putea asista la 10 partide de mare intensitate. Competiția se ridică la nivelul celor organizate în București și alte orașe obișnuite cu astfel de evenimente. La gală vor fi prezenți în calitate de invitați speciali și luptătorii Cătălin Moroșanu, Sebastian Ciobanu și Sebastian Cozmâncă.

Viceprimarul Daniel Alexandru este absolvent al Facultății de Drept din Iași și are un master în Administrarea Afacerilor Agricole. Medaliat cu bronz la Europenele de amatori din 2012, Daniel Alexandru a trecut ulterior la profesioniști și a devenit unul dintre cel mai bine cotați luptători români la categoria semigrea, remarcându-se în galele organizate de Eduard Irimia. În 2013, vasluianul a cucerit centura europeană WAKO la profesioniști după ce l-a învins pe italianul Jacopo Bianconcini chiar la el acasă .

sursa:estnews.ro