Halsey – Graveyard (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 9 octombrie 2019

Halsey ne invită într-o călătorie magică într-o lume de vis în noul videoclip „Graveyard”. Artista apare alături de o actriţă din serialul „Euphoria”, cu care intră într-un parc de distracţii ce emană melancolie, dar şi… secrete întunecate.

halsey

 

E bizar să vezi că o piesă precum „Graveyard” primeşte un videoclip atât de colorat şi vesel. Dar în fiecare culoare stă acuns un ton întunecat, asemenea scenelor din serialul HBO „Euphoria”, din care provine actriţa secundară a acestui material vizual. E vorba despre Sydney Sweeney, care o însoţeşte pe Halsey în fiecare dintre caruselurile şi maşinuţele acestui parc de distracţii. Recent tânăra a apărut şi în filmul lui Tarantino „Once Upon a Time In Hollywood”.

Cele două tinere par în egală măsură surori şi suflete pereche. Fanii lui Halsey vor regăsi în acest clip un soi de prequel pentru clipul „Clementine”, lansat recent. Acelaşi acvariu uriaş pare să apară în ambele videoclipuri. „Graveyard” este o piesă veselă, dansabilă, care joacă pe canalele dreapta-stânga ale căştilor şi are un beat EDM plăcut în fundal.