HC Vaslui joacã “decisivul” pentru locurile 5-6

Articol publicat de Echipa SmileFM la 11 mai 2017

Handbal Club Vaslui joacã sâmbãtã, de la ora 18.30, pe teren propriu, meciul decisiv pentru locurile 5-6 ale campionatului Ligii Nationale.

hc vaslui

Handbalistii antrenati de Sandu Iacob au ocazia sã intre în istoria acestui club. În cazul în care vor trece de Politehnica Timisoara, vasluienii se vor lupta pentru locul cinci. “Am putea depãsi cea mai bunã performantã atinsã de aceastã echipã, locul 6, cu ani în urmã. Ne dorim sã ne lãsãm amprenta peste ani” spune antrenorul Vasluiului.

HC Vaslui are nevoie de o salã arhiplinã, sâmbãtã, pentru a se putea impune în decisivul cu Politehnica Timisoara. Bãnãtenii au arãtat atât în primul meci, pierdut la Vaslui cu 28-27 cât si în al doilea meci, câstigat pe teren propriu cu 33-28, cã formeazã o echipã foarte puternicã, dispusã sã lupte pânã în ultima secundã pentru victorie. De aceea, aportul publicului poate cântãri enorm în evolutia handbalistilor antrenati de Sandu Iacob, care se aflã în fata celei mai mari performante a acestui club. În cazul în care vor trece de “alb-violeti”, vasluienii vor întâlni câstigãtoarea dintre HC Odorhei si Dunãrea Cãlãrasi în drumul lor spre locul 5 al clasamentului Ligii Nationale.

“Cu totii stim cã în sport conteazã doar cine iese campion, dar pentru echipele de nivelul nostru va fi un lucru cu care ne vom mândri peste ani, pentru cã am putea depãsi cea mai bunã performantã atinsã de aceastã echipã, locul 6, cu ani în urmã. Ne dorim sã ne lãsãm amprenta peste ani”, a declarat Sandu Iacob, înaintea meciului cu Poli Timisoara, de sâmbãtã seara.

Sursa: Vremea Noua