“HO-HO-TE: Stand Up Comedy Caritabil”, la Sala Sporturilor din Vaslui

Articol publicat de Echipa SmileFM la 4 decembrie 2019

Organizatorii Festivalului Open Camp se tin de promisiunea fãcutã în aceastã varã si revin cu o nouã activitate de anvergurã. Este vorba despre un spectacol de strand-up comedy caritabil, cu comedianti cunoscuti, precum Vio, Sorin Pârcãlab, Dan Frânculescu si Alex Mocanu. Evenimentul va avea loc pe 20 decembrie, la Sala Sporturilor, ora 20:00, iar toti banii proveniti din vânzarea biletelor vor fi folositi pentru a ajuta mai multe familii nevoiase din judetul Vaslui. Pretul unui bilet este de 40 de lei si poate fi achizitionat din reteaua www.iabilet.ro si de la Cafeneaua Hiccup, lângã Judecãtoria Vaslui.

afis-stand-up-comedy-ho-ho-te-hohote

Sub genericul “HO-HO-TE: Stand Up Comedy Caritabil”, evenimentul face parte din noua strategie a Festivalului Open Camp: activitãti pentru tot restul anului, nu doar o datã pe an. “Suntem tot mai prinsi în cotidian, zilnic suntem sufocati de sarcini, iar în toatã aceastã goanã în care suntem interesati atât de mult de propria persoanã uitãm cu totul de cei din jur, de aceea ne-a venit ideea unui spectacol de Stand Up. Sã îi scoatem pe vasluieni din rutinã, sã le descretim fruntile, ba chiar sã îi facem sã râdã cu gura pânã la urechi, dar si sã le amintim, prin mesajul acestui eveniment, de nevoile celor din jur. “HO-HO-TE: Stand Up Comedy Caritabil” va avea loc vineri, 20 decembrie, la Sala Sporturilor, începând cu ora 20:00, iar pe scenã vor urca Vio, Sorin Pârcãlab, Dan Frânculescu si Alex Mocanu.

Pretul biletelor este de 40 de lei, tichetele de acces putând fi achizitionate din reteaua www.iabilet.ro si de la Cafeneaua Hiccup (strada Inginer Badea Romeo, nr. 80). Toti banii proveniti din vânzarea biletelor vor fi folositi pentru ajutorarea mai multor familii nevoiase din judetul Vaslui. Sponsorul principal al acestui eveniment este Teoclinick. Cei care doresc sã doneze haine, dulciuri, alimente, jucãrii sau orice alte bunuri o pot face la intrarea în sala de spectacol în locurile special amenajate”, au anuntat organizatorii spectacolului. Pentru detalii despre acest eveniment, puteti suna la numãrul de telefon 0747276751.