Hoții care au dat spargerea la amanetul din Bârlad au plecat cu mâinile goale

Articol publicat de Echipa SmileFM la 11 iunie 2019

 Hoții care au spart ieri noapte peretele dintre un atelier de reparații TV și un amanet, cu scopul de a jefui seiful cu bani și bijuterii al amanetului din zona Stadion, din Bârlad, au plecat cu buza umflată. Nu au reușit să fure nimic. Nici seiful și nici alte valori. În ciuda acțiunii lor premeditate, jaful a eșuat. Se pare că s-au luptat cu un seif prea mare și solid.

politia

 

Proprietarul centrului de amanet și schimb valutar s-a ales cu o mare sperietură și cu un perete spart cu barosul, scrie estnews.ro.

„Echipa de polițiști care a demarat o anchetă încă de la primele ore ale dimineții a constatat că nu s-a înregistrat nici un prejudiciu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat și distrugere”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În cursul nopții de duminică, în zona Stadion, indivizi necunoscuți au pătruns prin efracție în atelierul de reparații TV și au spart cu barosul peretele centrului de amanet. Nimeni nu a văzut și nu a auzit nimic, cu toate că hoții au „muncit” din greu pentru a sparge peretele din cărămidă.

Se pare că zona Stadion este foarte căutată de infractorii specializați în spargeri. La sfârșitul lunii ianuarie, în zonă, a fost spart un alt spațiu, învecinat cu centrul de amanet, unde își desfășoară activitatea un CAR. Nici până la această oră hoții nu au fost prinși.