Hoţul GHINIONIST: Cand sa jefuiasca un magazin, i-a cazut arma si si-a pierdut si pantalonii (Video)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 7 septembrie 2018

Un bărbat care a încercat să jefuiască un magazin de ţigări electronice din oraşul Aurora, Colorado, a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce scăpa din mână arma şi cum, căutând să iasă cât mai repede din scenă, era la un pas să-şi piardă pantalonii.

hot

 

Imaginile îl înfăţişează pe bărbat ameninţând o vânzătoare, dar în încercarea de a fi mai convingător arătând o armă, pistolul îi scapă din mână peste tejghea. Individul încearcă să escaladeze vitrina dar când vede că vânzătoarea a pus mâna pe armă se hotărăşte să fugă, scrie mediafax.ro.

Coşmarul său nu se încheie aici, pentru că în momentul în care deschide uşa este gata să cadă şi e la un pas să-şi piardă pantalonii, fuga devenind destul de dificilă.

Poliţia din Denver, responsabilă pentru zona metropolitană Denver-Aurora-Lakewood susţine că este încrezătoare în faptul că materialul video va fi suficient pentru identificarea suspectului pentru că în magazin nu s-au găsit amprente. În schimb s-au găsit amprente pe armă şi pe încărcător, atată Daily Mail.