Iluzie optică de milioane! Poți să găsești pisica din imagine? Puțini români știu răspunsul

Articol publicat de Echipa SmileFM la 27 aprilie 2020

Recent a apărut pe internet o nouă provocare, menită să arate cine se poate lăuda cu niște „ochi de vultur”. În mod surprinzător, puțini sunt cei care găsesc rapid răspunsul corect!

pisica ascunsa

Provocarea este simplă: trebuie să privești atent cele două fotografii și să descoperi unde sunt ascunse animalele de companie. Chiar dacă inițial ai putea crede că sarcina este una simplă, după câteva secunde vei realiza că lucrurile nu stau chiar așa.

Cele dpuă imagini apărute recent pe Reddit au făcut mii de oameni să se concentreze și să încerce, pe cât posibil, să găsească soluția. Rezultatul? Doar cei cu „ochi de vultur” au putut descoperi răspunsul.

Privește atent fotografia de mai sus și încearcă să găsești locul în care se vede o pisică. Și dacă vrei să îți testezi cu adevărat abilitățile, atunci caută câinele din rasa Pug în imaginea de mai jos, surprinsă într-un parc:

caine ascuns

Poți găsi câinele ascuns în această imagine?

Dacă vrei să afli răspunsul corect, atunci îți dezvăluim (inclusiv în galeria foto de mai sus) faptul că între urechea femeii și bățul de la mătură se poate observa conturul unei pisici.

raspuns pisica ascunsa

În ceea ce privește imaginea surprinsă în parc, câinele Pug se poate observa dacă privești atent mânerul băncii. Iluzia optică e mai mult decât surprinzătoare!

raspuns catel ascuns