Incendiu violent la un atelier auto din apropierea Penitenciarului Vaslui

Articol publicat de Echipa SmileFM la 5 august 2019

Un incendiu violent a izbucnit sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4.00, la un atelier auto aflat apropiere de Penitenciarul Vaslui. În apelul iniţial, pompierilor li s-a comunicat că în interior nu există niciun autoturism.
incendiu service

 

La sosirea celor două echipaje de intervenţie la faţa locului incendiul se manifesta cu violenţă asupra întregului atelier. S-a acţionat pentru limitarea efectelor incendiului, acesta fiind lichidat după circa două ore.

Au ars aproximativ 150 mp acoperiş de tabla pe astereală din lemn, pereţii atelierului (care era construiţi din panouri tip sandwich) şi două autoturisme Land Rover care se aflau în interiorul atelierului.

Au fost degradate două televizoare, o centrală termică, un compresor şi un hidrofor, o butelie şi mai multe piese auto. Au fost salvate mai multe autoturisme care se aflau în curtea atelierului, precum şi anexele proprietăţilor învecinate.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect.

Citeste mai mult: adev.ro/pvneom