Instructor de arte marţiale, bătut crunt cu o rangă de mai mulţi indivizi

Articol publicat de Echipa SmileFM la 15 aprilie 2019

Instructorul unui club de arte marţiale din Bârlad, ginerele fostului şef al Poliţiei Locale Bârlad, a fost atacat în noaptea de vineri spre sâmbătă, de mai multe persoane necunoscute, în timp ce se deplasa spre casă.
radoi

Agresiunea a avut loc în jurul orei 22.15, în apropierea blocului în care locuieşte instructorul. Marian Rădoi (39 de ani) a ajuns la spital în stare gravă, fiind supus, pe parcursul nopţii, unei intervenţii chirurgicale. În urma agresiunii, bărbatul a suferit o fractură deschisă de gambă, policontuzii, plagă contuză occipitală şi un traumatism toraco-abdominal sever.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, urmând ca incadrarea juridică a faptei să se facă după concluziile medico legale. Presa locală din Vaslui scrie că Marian Rădoi ar fi declarat medicilor că a fost atacat de aproximativ şapte persoane şi a fost lovit cu rangă în timp ce intra în scara blocului.

Reprezentanţii IPJ Vaslui au precizat că deocamdată nu se cunosc detaliile agresiunii, victima nefiind încă audiată, având în vederea situaţia medicală în care se află.
Citeste mai mult: adev.ro/ppw7x9