Marcaje pe un drum plin de gropi! Au vopsit chiar și iarba crescută în „craterele” din șosea

Articol publicat de Echipa SmileFM la 7 noiembrie 2018

Starea deplorabilă a drumurilor e o problemă pe care n-a rezolvat-o niciun guvern al României. Drumuri pline de „cratere” sunt peste tot. Undeva, în județul Bistrița Năsăud, cineva s-a gândit să traseze marcaje pe un drum „bombardat”, a anunțat bistriteanul.ro. Ce a ieșit stârnește, în egală măsură, și râsul, și plânsul.

marcaje-drum-7

 

Un muncitor a trasat 8 kilometri de marcaje pe un drum greșit, care era plin de „cratere”, la Miceștii de Câmpie pe DJ162. Marcajele făcute la finalul săptămânii trecute au mers prin gropi și chiar peste iarba crescută în respectivele găuri din asfalt.

Nu numai că muncitorul a vopsit gropi și iarbă a fost aberant, ci și că a vopsit o porțiune greșită. El fusese trimis să vopsească altă bucată de drum.

„Ei au marcat partea reabilitată. Dintr-o eroare, băiatul acela o marcat și asta. Noi facem acum în 2-3 zile reparații și refac tot marcajul pe cheltuiala lor. Au greșit o porțiune mică, câteva sute de metri. Mâine intră firma Dimex care face reparații, iar ei (n.r. firma care a greșit drumul) refac pe cheltuiala lor drumul”, a explicat Gariel Pop, șef Serviciu Drumuri.

marcaje-drum-1

„Dorel” a dat cu vopsea inclusiv peste iarba crescută în „craterele” din șosea