Markus Schulz X Smiley – The Dreamers (Paul Damixie Remix) (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 15 aprilie 2019

DJ-ul american Markus Schulz și Smiley dau tonul verii cu o colaborare de zile mari – „The Dreamers”. Remixată de Paul Damixie, melodia transmite multă energie pozitivă și poftă de viață, videoclipul filmat într-o zonă deșertică conectându-se la mesajul din versuri: atunci când ești cu persoana iubită, nu mai ai nevoie de nimic altceva.

smiley

 

Colaborarea dintre Markus Schulz și Smiley fusese anunțată încă din vara anului trecut, când DJ-ul american povestea într-un interviu pentru Red Bull despre conexiunea specială pe care o are cu România. Iubita și viitoarea lui soție, Adina Butar, i-ar fi sugerat ideea de a lansa o piesă împreună cu Smiley, colaborarea venind într-un moment propice.

DJ-ul își dorea să includă în piesele sale un vibe aparte, specific muzicii românești, astfel apărând piesa „The Dreamers”, precum și primul său featuring cu Alina Eremia. Single-ul înregistrat cu Alina se numește „You Light Up The Night” și nu beneficiază încă de un videoclip, dar poate fi ascultat pe canalul de YouTube al DJ-ului. Ambele piese sunt incluse pe albumul „We are the light”, lansat anul trecut, pe 12 octombrie.