Martin Garrix feat. Mike Yung – Dreamer (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 2 noiembrie 2018

Martin Garrix îl are ca invitat în cel mai recent videoclip al său pe Mike Yung, un artist cu o voce soul remarcabilă, care cântă la metrou în New York de mai bine de 30 de ani. Noul single se numește ”Dreamer”, iar în versurile piesei ne este prezentată impresionanta poveste a acestui artist încă necunoscut publicului larg.

Mike Yung and Martin Garrix

 

Martin Garrix ne arată că nu este doar un artist și un producător talentat, ci și un om cu inimă mare. Pentru noul său single, ”Dreamer”, Garrix l-a cooptat pe Mike Yung, un artist cunoscut, din păcate, doar în New York. Acesta cântă la metrou de peste 30 de ani, astfel câștigându-și existența.

Versurile noului single ”Dreamer” aștern în fața publicului larg povestea incredibilă a unui artist care nu a încetat nicio clipă să viseze, în ciuda lipsei unei expuneri care să-i pună în valoare talentul. ”Sunt un visător / Nu-mi spune să nu visez / Am libertate / Și asta înseamnă totul pentru mine”, spune Mike Yung.

Lui Martin Garrix i se mai spune și „tânărul savant” al muzicii electronice. La doar 22 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale.