Microbuz cu pelerini din Tulcea, implicat într-un grav accident în Vaslui

Articol publicat de Echipa SmileFM la 8 octombrie 2018

Accident grav pe  DJ 245, la câțiva kilometri de Mănăstirea Florești, soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor zece, din care una grav. 

microbuz pelerini

 

Un microbuz plin cu pelerini din județul Tulcea s-a răsturnat într-o curbă periculoasă, dintr-o zonă împădurită, după ce șoferul nu a adaptat viteza la condițile de drum. Printre călători, se aflau și doi bărbați luați la ocazie de pe drum de către șofer.

În urma accidentului, o femeie de 58 de ani, care stătea pe un scaun din spatele microbuzului, a murit pe loc, în timp ce alte zece persoane, cu vârste cuprinse între 58 și 74 de ani, majoritatea femei, au suferit diverse leziuni. Una dintre victime, o tulceancă de 60 de ani, este în stare gravă, fiind preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul ”Sfântul Spiridon” Iași.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Pe numele său va fi întocmit dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

sursa:estnews.ro