Noi detalii în cazul șocant al femeii violate și abandonata să moară pe câmp

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 martie 2019

Cei trei tineri din judeţul Vaslui acuzaţi că au violat o femeie de 49 de ani şi au lăsat-o să moară pe un câmp au fost prezentaţi luni, 11 martie, judecătorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă.

violatori iaz

Cei trei tineri au fost aduşi încătuşaţi la sediul Tribunalului Vaslui, fiind escortaţi de poliţişti. Cu toţii şi-au acoperit feţele la vederea jurnaliştilor, iar în sala de judecată nu au dorit să dea declaraţii, fiind reprezentaţi de avocaţi din oficiu.

În urma deliberărilor, judecătorii Tribunalului Vaslui au admis propunerea înaintată de procurori şi au dispus arestarea preventivă a celor trei inculpaţi.

Marian Iancu, Ionuţ Chirilă şi Costică Panainte, cei trei agresori cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani sunt acuzaţi de omor şi viol. Pe numele lor au fost emise mandate de arestare de îndată pentru 30 de zile, măsura preventivă urmând a fi prelungită, înainte de expirarea mandatului.

Reamintim că victima, o femeie de 49 de ani, din localitatea Ghergheleu (comuna Codăeşti) a fost găsită moartă pe un câmp pe 9 martie, dispariţia acesteia fiind sesizată pe 6 martie. Cadavrul dezbrăcat al femeii a fost găsit pe un câmp între localităţile Ghergheleu şi Iaz (satul unde locuiesc cei trei agresori).

”Victima, complet dezbrăcată în partea inferioară a corpului, a încercat  să plece de acolo, însă, probabil pe fondul consumului de alcool și al traumei suferite, nu a reușit decât să se târască pe o distanță foarte scurtă. În consecință, femeia a rămas inertă în acea zonă mlăștinoasă unde, pe fondul temperaturilor scăzute din timpul nopții, a decedat din cauza hipotermiei, așa cum au constatat medicii legiști în urma efectuării autopsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

Citeste mai mult: adev.ro/po7ix2