O comună din județul Vaslui a rămas fără curent electric din cauza unui șofer băut

Articol publicat de Echipa SmileFM la 15 aprilie 2019

Un șofer băut a lăsat fără curent electric o întreagă comună după ce a doborât cu mașina un stâlp electric. Accidentul a avut loc duminică noaptea, în jur de ora 23:00, la intrare în localitatea Tanacu.

alcooltest

 

In incidentul rutier au fost implicate două mașini. Unul dintre șoferi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea îngrijirilor medicale, dar și pentru măsurarea alcoolemiei, deoarece acesta emana halenă alcoolică în momentul când au ajuns echipajele de intervenție la fața locului, potrivit  vremeanoua.ro.

In urma accidentului, pe lângă avarierea autoturismelor a rezultat și ruperea în două puncte a unui stâlp de joasă tensiune, avarie care a întrerupt, pentru câteva ore, alimentarea cu energie electrică în satul Tanacu.

„Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcool test , rezultand o alcoolemie de 0,76mg/l acool pur in aerul respirat. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.” a declarat Silvia Manta purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.