O familie de indonezieni și-a numit bebelușul ”Google”!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 4 iulie 2019

Și-au numit copilul ”Google” pentru că au vrut un nume special pentru odrasla lor. O familie de indonezieni și-a înregistrat bebelușul în certificatul de naștere Google, la dorința tatălui de a avea un copil cu un nume inspirat din tehnologie.

copilul_numit_google

Cu siguranță micuțul Google, în vârstă de opt luni, are cel mai ciudat nume din lume și este ”pomenit” zilnic de cel puțin 10 miliarde de de ori!

Tatăl micuțului, Andi Chya Saputra, în vârstă de 31 de ani, i-a hărăzit acest nume încă din luna a șaptea de sarcină a soției lui. Bărbatul a vrut ca urmașul lui să aibă un nume legat de tehnologie și a luat în considerare inclusiv nume precum ”Windows, iPhone, Microsoft, iOS, Instagram, Safari sau Yahoo”.

Mama Ella Karin, de 27 de ani, a fost așa de rușinată de nume încât timp de trei luni nu l-a numit pe micuț decât ”băiatul meu”, potrivit click.ro.

Pe băiat îl cheamă doar Google și nu are alt prenume. Înainte de a se opri la ”Google”, bărbatul de 31 de ani s-a gândit la numele Albar Dirgantara Putra, dar apoi i s-a părut prea banal. Vecinii i-au sugerat să aleagă un nume inspirat din Coran, dar nici această variantă nu l-a încântat prea tare.