Pack The Arcade feat. Akcent – Cool Guy (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 7 august 2017

Pack The Arcade si Akcent au inceput sa colaboreze pentru “Cool Guy” la sfarsitul anului 2016. Piese reprezinta a doua oara cand acestia lucreaza impreuna, Pack The Arcade fiind prezent si pe cel mai recent single Akcent – Headshot – alaturi de Kief Brown si Mr Vik. Urmand aceeasi reteta folosita la “Headshot”, videoclipul piesei suprinde exotismul si culorile orasului Miami.

pack the arcade

 

Gerarld Belvin Mitchell, cunoscut ca Pack The Arcade, este un artist, compositor si producator din Colorado. In 2013, acesta s-a mutat in Los Angeles pentru a-si continua pasiunea pentru muzica, unde a format trupa de indie-soul Pack The Arcade. Incepand cu show-uri in sali de jocuri, trupa a atras atentia datorita sound-ului retro si a pasiunii din voce.

Talentele sale de compozitor l-au adus in atentia mai multor artisti international, lansand pana acum colaborari cu Drei Ros, Costi, Akcent, fiind totodata implicat in proiecte alaturi de Warner Chapel si Paramount Records.

“Cool Guy” a fost o noua provocare pentru mine ca si artist. E deja a doua colaborare cu Pack The Arcade si e clar ca avem o chimie care lucreaza in favoarea noastra, iar imaginile din clip completeaza perfect sound-ul/starea piesei” – Akcent