Politician-extraterestru in Marea Britanie: Mama mea este verde si are opt degete

Articol publicat de Echipa SmileFM la 19 iunie 2013

Un consilier local din Marea Britanie sustine ca a fost nascut dintr-o mama extraterestra si ca are un copil facut cu un extraterestru.

extraterestruSimon Parkes, consilier local in Whitby, un orasel de provincie din Marea Britanie, si-a socat concetatenii dupa ce a aparut intr-un documentar TV sustinand ca „mama sa reala” este un extraterestru verde cu opt degete. El a povestit ca prima sa amintire din copilarie este cum era ridicat din patut de catre un extraterestru.

Tata a trei copii, politicianul mai sustine ca a intretinut relatii sexuale cu un extraterestru, pe care il numeste Regina Pisica, cu care a si facut un copil.
„Ce se va intampla este ca ne vom tine de mana, iar eu voi spune ‘sunt gata’, iar apoi tehnologia pe care nu o inteleg ne va transporta pe o nava care orbiteaza in jurul Pamantului”, a declarat Parkes, citat de Fox News.

In varsta de 58 de ani, politicianul spune ca a intalnit-o pe Regina Pisica de patru ori pe an.

„Sotia mea a aflat despre asta si, evident, a fost foarte nefericita. Au fost cateva probleme, dar cum legatura nu a fost la nivel uman nu vad ce ar fi fost gresit”, a adaugat Parkes.

Cand nu isi reprezinta concetatenii in Consiliul Local, Parkes isi petrece vreme a desenand experientele traite cu extraterestrii.

„Sunt o multime de oameni in situatia mea, dar nu doresc sa povesteasca pentru ca le este frica sa nu le fie distrusa cariera profesionala”, a mai dezvaluit consilierul local.

Sursa: www.ziare.com