Pompierii din MAI, ironii după ultimul episod din Game of Thrones: I-am dat lui Daenerys amendă

Articol publicat de Echipa SmileFM la 15 mai 2019

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne ironizează, pe Facebook, ultimul episod din Game of Thrones, precizând că motivul pentru care regizorul celebrului serial nu a inclus pompierii în distribuţie este pentru că, dacă ar fi făcut-o, şi acum King`s Landing ar fi fost în picioare.

got mai

 

„Spoiler Alert!! Am aflat cine va sta pe Iron Throne la finalul serialului GOT! Tuturor celor care l-aţi vizionat, vă spunem că elementul cheie apare la minutul 79.43 din episodul 6, seria 8.

Ştim şi de ce realizatorii Game of Thrones au refuzat includerea pompierilor în scenariul filmului. Motivul este unul foarte simplu: King`s Landing ar fi fost şi acum în picioare, iar dragonul şi Daenerys îmblânziţi”, scriu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, pe Facebook.

MAI arată că, datorită eficienţei lor, respectiv cu 7.500 de incendii stinse de la începutul anului şi peste 2.200 de vieţi salvate, pompierii sigur ar fi prelungit filmul cu câteva sezoane, „ceea ce nu ar fi fost bine având în vedere că rezerva de vin pentru Tyrion s-a terminat!”.

 Postarea celor de la Ministerul de Interne se încheie cu un post-scriptum: „Nu fiţi ca Tyrion!”.

Nu au lipsit nici comentariile internauţilor, potrivit mediafax.

„Daenerys a zburat cu mult peste viteza legală admisă, Kingslanding nu avea autorizaţie de la pompieri. Clădirile care au căzut erau cu bulină roşie, neizolate de primărie, The Mountain a fost operat de un medic italian. Câte amenzi ratate”.

Iar răspunsul reprezentanţilor MAI nu s-a lăsat aşteptat: „I-am dat lui Daenerys amendă. Nu s-a dat jos de pe dragon la trecerea pentru pietoni. Aviz şi bicicliştilor”.