Pregãtirile pentru Festivalul Folcloric International “Hora din strãbuni” au intrat în linie dreaptã

Articol publicat de Echipa SmileFM la 9 iulie 2019

 Organizatorii au stabilit formatiile care vor ajunge la Vaslui în perioada 2-6 august, programul festivalului, pretul biletelor si al abonamentelor, precum si toate celelalte detalii ce tin de buna desfãsurare a evenimentului. Slovacia, Georgia, Cipru de Nord, Argentina, Vitenam si Mexic sunt tãrile anuntate pânã acum, care vor fi reprezentate prin dans, culturã si traditii în cadrul festivalului. Alãturi de acestea, vor mai fi prezente ansamblul de cãlusari din Olt, Scoala de dans românesc “Larisa si Marin Barbu”, precum si ansamblurile folclorice din judet. Întregul program va fi fãcut public pe 15 iulie, iar biletele si abonamentele vor fi puse în vânzare începând cu data de 17 iulie.

afis-festival-hora-din-strabuni

Cea de-a VI-a editie a Festivalului Folcloric “Hora din strãbuni” se va desfãsura de-a lungul a cinci zile, si va reuni circa 1000 de participanti, atât din tarã, cât si din strãinãtate, potrivit vremeanoua.ro.

”Pretul unui bilet va fi de 15 lei/zi, iar cel al unui abonament de 50 lei/4 zile (2-5 august). Festivalul se va desfãsura în Teatrul de Varã, iar în caz de vreme nefavorabilã – la Sala Sporturilor. Spectacolul de galã se va desfãsura pe data de 6 august în Centrul Civic Vaslui”, a transmis Lucian Onciu, directorul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui.