Profesorul Tălmaciu, în stare gravă la Institutul de Cardiologie din Iasi, după un infarct la volan

Articol publicat de Echipa SmileFM la 9 februarie 2018

Puțin după miezul nopții, un martor a anunțat la 112 producerea unui accident rutier în cartierul Delea. La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Poliția Rutieră și două ambulanțe. Ajunși la locul producerii accidentului, salvatorii au descoperit că victima este profesorul Romeo Tălmaciu, de 61 de ani, cel care conduce Fanfara Rotaria.

talmaciu

 

Bărbatul suferise un infarct în timp ce se deplasa dinspre cartierul Delea, spre Liceul Ion Mincu. Medicii l-au resuscitat timp de aproape o oră și au reușit să-l stabilizeze. Romeo Tălmaciu a fost transportat apoi la Institutul de Cardiologie din Iași.

“Starea sa este critică, dar stabilă. A făcut, într-adevăr, infarct astă noapte dar a ajuns la spital. Familia, rudele și prietenii se roagă ca profesorul Tălmaciu să treacă cu bine peste criza suferită”, spun apropiații acestuia.

Initial, surse din Politia Rutiera au precizat ca profesorul Talmaciu a decedat. Ulterior familia a anuntat ca profesorul a supravietuit atacului de cord. Speram ca profesorul Talmaciu isi va reveni si se va face bine.

sursa:vremeanoua