Rețea de socializare, 100% românească

Articol publicat de Echipa SmileFM la 19 februarie 2019

„Student pe Net”, rețeaua românească de socializare creată într-o cameră de cămin, cu bani de buzunar . Ideea portalului Student pe Net a început, în urmă cu zece ani, într-o cameră de cămin din campusul din Constanța și s-a extins rapid în alte orașe din țară. A devenit o rețea socială unică, 100% românească, având zilnic mii de utilizatori. Ultimele statistici din Google Analytics, alături de planurile de dezvoltare pe 2019, prevăd aproape 2 milioane de utilizatori până la finele anului. 

studentpenet1-620x480

 

Studentpenet.ro care a avut un parcurs interesant, în comparație cu alte pagini web de același profil, este activ în cele mai importante zone universitare din țara precum București, Cluj, Iași, Timișoara, Constanța, Craiova, Brașov și Galați. Având mii de postări, grupate pe circa 50 de categorii distincte, site-ul este o resursă unică pentru universitarii din România.

O nouă funcționalitate dezvoltată pentru site este listarea locațiilor din cele mai mari campusuri universitare românești. Astfel, studenții pot găsi pe site sute de locații apropiate lor, pot vedea poze cu acestea, pot face rezervări online, le pot trimite mesaje în mod direct, și cel mai important, vor putea cîți păreri reale, lăsate de alți studenți ce au fost acolo.

Restaurante, baruri, pizzerii, fast-fooduri, cluburi și mall-uri sunt postate pe site și fiecare au profile detaliate.  În plus, platforma îți poate oferi sugestii cu cele mai bune locuri de ieșit aflate în apropierea ta.
Platforma a beneficiat de îmbunătățiri continue și în concordanță, an de an, iar numărul utilizatorilor crește în fiecare an. În 2018, pragul de un million a fost depășit cu mult, iar pentru 2019 se anunța și mai mulți utilizatori dornici să acceseze site-ul românesc de socializare.

Lucrurile iau amploare și pagina web își crește zilnic numărul de utilizatori. Deși, momentan, o echipă foarte mică de entuziaști administrează acest proiect, în viitor se dorește o extindere considerabilă atât a echipei, cât și a site-ului. Echipa lucrează la foc continuu pentru a îmbunătăți site-ul și pentru a oferi utilizatorului o experiență cât mai simplă și mai intuitivă.

O nouă funcție aproape implementată de către creatorul siteului, este posibilitatea că managerii de localuri să poată adaugă anunțuri cu joburi vacante, iar studenții să aplice cu ușurință la aceste posturi.
Citeşte întreaga ştire:„Student pe Net”, rețeaua românească de socializare creată într-o cameră de cămin, cu bani de buzunar