Românii sunt în stare să pupe orice icoană, inclusiv a Sfintei Angelina Jolie

Articol publicat de Echipa SmileFM la 7 iunie 2018

Dacă icoana plânge, înseamnă că-i minune de la Dumnezeu. Ce altceva să fie?

pupa icoane

 

E vorba despre un experiment social făcut de reporterii Observator: au printat și înrămat o poză cu Angelina Jolie, i-au stropit ochii cu două picături de mir și s-au apucat să le-o arate oamenilor pe stradă. Rezultatul e pe cât de trist, pe atât de previzibil, scrie noizz.ro.

Nicio secundă nu și-au pus intervievații problema că lacrimile alea ar putea fi un truc. Nici faptul că n-au mai auzit vreodată de Preacuvioasa Epiteta din Grecia nu li s-a părut suspect. N-au observat nici vreo asemănare fizică între Epiteta și Angelina Jolie, deși sunt una și aceeași persoană.

E minune de la Dumnezeu, lăsată pentru noi, toți”, exclamă convins un bărbat. O femeie își scoate baticul din cap ca să șteargă lacrimile bietei Epiteta, după care îi sărută evlavios mâna.

Partea tristă e că nici nu avem nevoie să vedem o sută de inși pupând „icoana” ca să ne convingem că s-ar găsi. Sute, probabil mii de români ar săruta mâna Angelinei Jolie din poză fără să stea pe gânduri, la fel cum dau share și comentează cu „Amin” la orice balivernă de pe Facebook.

Scopul experimentului a fost să-ți arate cât de ușor e să faci niște bănuți pe stradă. Nu trebuie să cerșești, nu trebuie să furi. Trebuie doar să printezi o icoană și să-i umezești ochii, iar imaginația românilor se va ocupa de restul tranzacției.

Așadar, să nu te miri dacă găsești vreodată în casa cuiva icoana asta cu Sfântul Ewan McGregor, în rolul Preacuviosului Obi-Wan Kenobi:

obi wan