Sanse de a deveni bugetar la Husi!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 7 ianuarie 2019

Nici bine nu a început anul, cãci doritorii se pot angaja la Primãria Husi. Nu mai putin de sase posturi sunt scoase la concurs, cinci la Directia de Asistentã Socialã si un post de auditor, în cadrul aparatului primarului Husi, scos la concurs prin ANFP.

primaria husi

 

Obligati de “Inspectia Socialã” sã aibã neaparat un compartiment separat pentru monitorizarea persoanelor cu handicat din municipiul Husi – adulti si copii, Directia de Asistentã Socialã a fãcut publice posturile pentru care recruteazã personal.

Astfel, Directia scoate la concurs 4 posturi de inspectori de specialitate si un asistent social, fie în cadrul Compartimentului de Servicii Sociale si Autoritate Tutelarã, fie în cadrul compartimentului recent înfiintat, pentru monitorizarea persoanelor cu handicap, de pe raza municipiului Husi. Unul dintre inspectori va activa la compartimentul experti locali pentru rromi, putând participa la concurs doar dacã are recomandarea comunitãtii rrome din oras.

Toate aceste dosare se pot depune pânã pe data de 15 ianuarie, urmând ca pe data de 22 ianuarie, la sediul Primãriei, sã fie sustinut examenul. Pentru postul de auditor, scos la concurs prin ANFP, dosarele s-au depus pânã pe data de 20 decembrie, iar concursul va avea loc pe 8 ianuarie, scrie vremeanoua.ro

Dacã în trecut, Primãria ducea lipsã de personal, tinerii fugind de statutul de bugetar, unde salariile erau foarte mici, începând cu ianuarie 2018, au avut loc majorãri salariale, care i-ar putea motiva pe multi cu studii superioare, dar si minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor, sã îsi încerce norocul la concursul organizat de Directia de Asistentã Socialã, din cadrul Primãriei Husi.