Seredinschi – Iarta-ma sa te iert (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 8 mai 2019

Seredinschi a lansat videoclipul piesei „Iartă-mă să te iert”, care a debutat în luna aprilie în cadrul primului său concert la Bucureşti. Artistul face un cuplu cu Diana Sar, actriţa din serialul „Vlad” în acest clip oficial.

seredinschi

 

„Iartă-mă să te iert” începe cu tânărul Seredinschi, care păşeşte dincolo de ecranul verde, protagonistul care cântă despre regrete şi iertări într-o relaţie cu greşeli. În fundal meditează o tânără domnişoară, care soarbe dintr-un cocktail şi îşi arată rebeliunea printr-un body cu Ramones. Cei doi apar în diferite ipostaze şi scenarii în care fug unul de altul, se evită şi se atrag inevitabil.

Despre această creaţie Sere a avut următoarele de spus:

Trăim într-o perioadă în care oamenilor le e greu să fie asumaţi, deşi inevitabil greşesc. Piesa «Iartă-mă să te iert» a venit într-un moment în care am simţit că asumarea unei greşeli făcute duce mereu la iertare, iar iertarea reciprocă deschide porţile spre sentimente frumoase, şi nu ostile. Sper că cei care o vor asculta să înţeleagă că un «iartă-mă» spus la momentul potrivit poate salva ceva ce în prima instanţă nu poate fi recuperat.