Sinucidere la Laza

Articol publicat de Echipa SmileFM la 24 mai 2019

 O femeie din comuna Laza si-a pus capãt zilelor, joi dupã-amiazã, dupã o lungã luptã cu depresia, boalã cauzatã de moartea fiului ei, în urmã cu mai multi ani.

smurd

 

O vasluiancã a decis sã-si încheie socotelile cu viata. Femeia în vârstã de 50 de ani s-a spânzurat într-o magazie din curte cu sireturile de la papuci.

Motivele gestului ei sunt necunoscute, însã vecinii spun cã aceasta a intrat într-o depresie puternicã în urmã cu mai multi ani, când unul dintre fiii ei a murit într-un accident rutier, scrie vremeanoua.ro.

Tragedia s-a întâmplat la intrare în comuna Laza, la fata locului fiind trimise douã salvãri. Cadrele medicale au încercat sã o resusciteze conform protocolului, însã eforturile lor au fost în zadar.

„Conform procedurilor, s-au efectuat manevrele specifice de resuscitare , insa fara rezultat, fiind declarat decesul. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa , fara a exista suspiciuni cu privire la cauza mortii” a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui ,Bogdan Gheorghita.