Spectacol în week-end, pentru vasluienii care iubesc mașinile și motocicletele de curse

Articol publicat de Echipa SmileFM la 11 mai 2018

În acest week-end, în parcarea Centrul Comercial Proxima Shopping Center, va avea loc primul eveniment dedicat pasionaților de mașini: Radman Auto Moto. Vor fi demonstrații de drift, probe de îndemânare auto și moto și paradă cu mașini de competiție.

auto

 

În premieră pentru iubitorii cailor putere din Vaslui, un grup de ingineri, profesori și studenți ai Facultății de Mecanică Iași organizează, în acest week-end, în municipiul reședință, un eveniment care își propune să-i unească pe pasionații sportului cu motor. Evenimentul are la bază demonstrații de drift și probe de îndemânare auto și moto. Iubitorii de adrenalină, care vor să-și verifice abilitățile în cadrul unui concurs de îndemânare, vor putea participa doar dacă au permis de conducere de cel puțin un an.

În cadrul evenimentului, va fi expoziție de autoturisme modificate și retro, două concursuri de îndemânare auto și moto, cu trasee stabilite de către organizatori, momente artistice și foarte mult drift auto făcut de către conducători auto calificați în sensul acesta, printre care și un campion european și doi național”, a declarat șeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Județene Vaslui, comisarul Sergiu Anton.

Parada mașinilor de competiție va deschide evenimentul Radman Auto, sâmbătă la ora 10.00. Va urma un tur al orașului Vaslui, iar apoi întoarcerea pentru începerea spectacolului de drift. La secțiunea ”Expo”, se vor face înscrieri gratuite, iar câștigătorii primelor trei locuri vor primi premii surpriză din partea organizatorilor evenimentului.

sursa:estnews