Spectacol memorabil de Paște al Paulei Seling, la Curtea Domnească din Vaslui

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 aprilie 2018

Primăria Vaslui a reușit, din nou, așa cum și-a obișnuit publicul, să ofere un spectacol memorabil locuitorilor municipiului reședință într-o importantă zi de sărbătoare. 

paula seling

 

Într-o zonă mirifică, de o liniște aparte, artiștii invitați ai autorităților locale și-au arătat adevărata valoare în minunata locație a Curții Domnești a domnitorului Ștefan cel Mare. Cei care au deschis Concertul Pascal au fost membrii Coralei Fantasia, sub coordonarea profesorului Vasile Negură, urmați de preotul Marius Ciprian Pop și celebra interpretă Paula Seling. Ceea ce a fost la Biserica ”Sfântul Ioan Botezătorul” este descris cel mai bine de artista care, în anii din urmă, a obținut cea mai bună performanță a țării noastre la concursul Eurovision.

Azi a fost o zi binecuvântată, am cântat în fața unui public extraordinar, în fața Bisericii ”Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din Vaslui, datorită domnului primar Vasile Pavăl și a gazdei noastre, părintele Constantin Mogoș și a întregii echipe. Dacă aveți drum prin Vaslui, vă recomand să treceți și pe la Curtea Domnească, veți fi profund impresionați! Dar întreg orașul este o minunăție! Cine vine o dată, sigur revine! Mulțumesc, totodată, părintelui Marius Ciprian Pop pentru onoarea de a cânta împreună. Mulțumesc coralei Fantasia, o bucurie. Ce bucurie!”, a publicat Paula Seling pe contul său de Facebook.

Concertul de Paște s-a încheiat cu interpretarea la unison de către întregul public a cântecului bisericesc ”Hristos a Înviat”

sursa:estnews.ro