Stand Up Comedy Maraton x 4 la Vaslui!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 octombrie 2019

Pentru ca au fost impresionati de publicul vasluian anul trecut, Glumesterii revin la Vaslui cu un spectacol de zile mari ” Stand Up Comedy Maraton x 4 „. Gabriel Gherghe, Bobi Dumitras, Victor Dragan si Petrica Istoc ne vor face sa radem cu pofta joi 24 octombrie, incepand cu ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor „Constantin Tanase”Vaslui.

bobi

 

„Draga Vaslui , ne intoarcem cu glume pentru toate gusturile!” este mesajul baietilor.

Biletele se pot achizitiona online de pe iabilet.ro aici  ➡️ bit.ly/359oUUQ sau in format fizic  de la Hiccup-Coffe and tea.

Un eveniment sustinut si recomandat de Smile Fm .

Anul trecut toate biletele au fost vândute înainte de show, astfel cã sala Casei de Culturã a devenit neîncãpãtoare pentru vasluienii dornici de a se bucura de un spectacol de comedie. Numãrul mare al celor prezenti si atitudinea acestora i-a impresionat si pe comedianti, care au tinut sã împãrtãseascã impresiile despre publicul vasluian si cu prietenii din mediul virtual.

“A lesinat telefonul de emotii! Multumim Vaslui! Ati fost incredibili! Ne înclinãm!”, a scris, pe Facebook, Gabriel Gherghe, alãturi de un filmulet cu aplauzele spectatorilor.

“Este simplu sa râzi de Vaslui. Dar sã râzi cu Vaslui, într-o salã arhiplinã, cu 580 de oameni incredibil de faini, este fabulos. Public de aur”, a scris Bobi Dumitras pe Facebook.