Steve Aoki & Lauren Jauregui (Fifth Harmony) – All Night (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 11 ianuarie 2018

Lauren Jauregui isi cladeste incet si sigur cariera solo, cea mai recenta aparitie a sa fiind pe single-ul All Night al lui Steve Aoki. Piesa aparuta in luna noiembrie a anului trecut beneficiaza acum si de un videoclip, in care Lauren isi gaseste jumatatea in club unde, evident, Steve e DJ-ul de serviciu.

steve-aoki-lauren-jauregui-2017-billboard-1548

 

Piesa s-a descurcat bine inca de la lansare, fiind clasata intre primele zece din topul iTunes S.U.A., iar apoi prins clasamentele dance. All Night se afla in promovarea urmatorului material lansat de DJ, Neon Future III LP, dupa ce anul trecut a lansat Steve Aoki Presents Kolony. Pentru Lauren e prima piesa solo si prima pe care isi pune amprenta de compozitor, insa promite ca nu are planuri de a parasi Fifth Harmony.

Lauren nu ar fi prima care isi incepe ascensiunea si pe cont propriu, la fel a procedat si Camila Cabello. Intai a bifat cateva colaborari care s-au bucurat de succes, ceea ce i-a dat increderea de a pleca pe cont propriu. Fifth Harmony a mers mai departe in formula de patru si a lansat un nou album si single-uri precum Down, Angel, He Like That, iar recent au colaborat si cu Pitbull pentru Por Favor.