SZA, The Weeknd, Travis Scott – Power Is Power (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 6 mai 2019

SZA, The Weeknd şi Travis Scott au lansat în luna aprilie piesa „Power Is Power”, care apare pe coloana sonoră a celebrului serial HBO „Game of Thrones”. Melodia hip-hop a făcut senzaţie printre fanii artiştilor şi acum primeşte un videoclip cu secvenţe din legendarele lupte ale ultimelor episoade GoT.

jon

 

„Power Is Power” include un sample de sintetizator bombastic care pare reciclat din piesele de pe coloana sonoră a lui „Black Panther”. E interesantă şi cromatica cu care se prezintă fiecare artist în clip, cu o aluzie la bătălia dingre gheaţă şi foc a serialului HBO. The Weeknd pare să fie un personaj al gheţurilor, acoperit cu blănuri şi privind spre imagini cu Night King.

Rapperul apare pe celebrul Iron Throne şi cântă despre „cuţitul din inimă, care nu l-a încetinit”, aluzie la uciderea şi învierea lui Jon Snow. Intră pe vers apoi SZA, reprezentată a focului, într-o ţinută roşie şi evocând imaginea Mamei Dragonilor. Artista se unduieşte pe acelaşi tron din săbii, cu imagini intercalate cu dragonii din producţia HBO.

Travis Scott apare spre finalul piesei, cu autotune şi mult ecou, evocând o prezenţă magică. Artistul are o armură groasă şi o alură de forţă a răului. Această piesă apare pe albumul „For the Throne”, care a debutat pe 26 aprilie şi include 14 track-uri inspirate de serialul „Game of Thrones”.