TEST: Partenerul ideal se ascunde în spatele uneia dintre imagini

Articol publicat de Echipa SmileFM la 23 februarie 2018

Alege cifra corespunzătoare imaginii care îţi place cel mai mult şi află care este partenerul ideal pentru tine.

compatibilitate_11253300

 

1. Dacă ai simţit o atracţie puternică faţă de explozia de culori, te potriveşti perfect cu o persoană deschisă, relaxată, dispusă să încerce absolut orice măcar o dată. Fie că este vorba despre a practica sporturi extreme sau pur şi simplu a fi prezent la un eveniment care nu este pe gustul lui, partenerul ideal pentru tine nu va refuza niciodată o nouă experienţă. Nu ai răbdarea necesară pentru a sta în preajma cuiva care se limitează la cărările deja bătute, ci îţi doreşti o persoană mereu gata să iasă din zona de confort pentru a-şi extinde orizonturile.

2. În cazul în care ai optat pentru imaginea reprezentând o serie de inele metalice, persoana potrivită pentru tine este cu siguranţă una cu picioarele pe pământ, ancorat în realitatea vieţii de zi cu zi. Nu te-ar deranja deloc dacă partenerul n-ar avea cont de Facebook şi n-ar fi la curent cu tot ce înseamnă social media. Vrei mai degrabă pe cineva alături de care să trăieşti clipa în linişte, care să nu îţi tulbure constant pacea interioară pentru a face un selfie sau din dorinţa de a discuta cele mai recente postări virale.

3. Ai ales petele de vopsea aruncate la întâmplare pe o pânză? Ei bine, ţi se potriveşte un partener cu o fire de artist. Dacă e fotograf, cu atât mai bine, însă nu refuzi nici bărbaţii cu o cultură muzicală sau cinematografică zdravănă. Important pentru tine este să ai alături de cine să colinzi obiective culturale, să vezi cele mai bune filme şi să te bucuri de tot ce înseamnă artă.

4. Pentru persoanele care au ales imaginea cu dungi albe şi negre sunt potriviţi partenerii calmi, cu spirit practic, care să te tempereze atunci când te aprinzi din nimic. Acest tip de partener te va ajuta să fii mai echilibrată şi mai liniştită pe termen lung.

5. Dacă ai ales punctele de lumină colorată, ai cu siguranţă nevoie de o persoană extrem de sensibilă şi lipicioasă, alături de care să simţi că te afli într-o oază de căldură şi emoţie. Îţi trebuie un om căruia să-i fie dor de tine şi când pleci să iei pâine de la magazinul din colţ, alături care să simţi că n-ai trăit nimic până în clipa când v-aţi cunoscut.

6. În cazul în care ai fost atrasă de liniile geometrice, persoana potrivită pentru tine este extrem de ambiţioasă, spontană, chibzuită şi nu în ultimul rând, romantică. Apreciezi un om care ştie să planifice o călătorie fără să lase o gaură în bugetul familiei şi care te surprinde din când în când cu alegeri inspirate în materie de seri petrecute în doi.

7. Dacă ai ales curcubeul de culori, ai nevoie de un partener energic, cu o motivaţie extraordinară, capabil să te scoată din inerţie şi să-ţi trezească ambiţia fără de care nu îţi poţi atinge ţelurile. Partenerul ideal pentru tine este cel care nu te lasă să lâncezeşti toată ziua pe canapea.

8. Norul colorat este o alegere ce ascunde dorinţa de a avea alături un introvertit. Partenerul perfect este cel care înţelege că pentru seară perfectă în doi nu ai nevoie decât de un vin bun, brânzeturi alese, ciocolată şi un cont de Netflix.

9. Liniile colorate care se intersectează trădează nevoia unui partener inteligent, volubil, care să te atragă în discuţii captivante. Este fix persoana alături de care ţi-ai dori să rămâi blocată în traficul infernal, fiindcă orice discuţie cu acest tip de om face timpul să treacă mai repede.

sursa:feminis.ro