Top bancuri de Anul Nou

Articol publicat de Echipa SmileFM la 3 ianuarie 2018

Începutul de an trebuie să ne găsească pe toţi cu zâmbetul pe buze, pentru a avea parte de un an voios şi fără necazuri, spune tradiţia. Vă prezentăm o selecţie de bancuri amuzante care au ca temă intrarea în anul nou.
ras

 

1. În noaptea Anului Nou, eşti ca într-o pauză la teatru… te duci la bufet, bei un păhărel şi te întoarci la locul tău cu speranţa că următorul act va fi mai reuşit.

2. Dimineaţa de Anul Nou: – Aţi petrecut bine de revelion? – Ooo, daaa …. – Ce vă doriţi cel mai mult acum la început de an? – O cană mare de zeamă de varză.

3. Într-un local la petrecerea de Revelion: Soţia către soţ: – Bravo, Ioane! Mai cântă şi alte cântece! – M-am săturat, de ce să mai cânt!? – Cântă, Ioane cântă! Doar când cânţi nu bei!

4. Un tânăr la o petrecere de Anul Nou se întoarce către prietenul lui şi îi cere o ţigară. Acesta îi spune: – Credeam că ai luat o hotărâre de Anul Nou să nu mai fumezi. – Sunt pe punctul de a mă lăsa, îi raspuns tânărul. – Eu în schimb sunt la mijlocul primei etape. – Şi în ce constă prima etapă? – Am renunţat să le mai cumpăr.

5. – Cum ai petrecut de Revelion? – Splendid! Am primit opt cereri în căsătorie. – Şi ce i-ai făcut? – Am acceptat patru, cred că pentru un an îmi ajung.

6. Ce se sărbătoreşte în prima zi a anului? – 1 Ianuarie este ziua mondiala a durerilor de cap.

7. De Revelion, Bulă ia o sticlă de şampanie şi o duce vecinei lui. – Şampania vă face frumoasă, zice Bulă. – Dar n-am băut nicio cupă! se miră vecina. – Se poate, dar eu sunt la a 12-a.

8. Judecând după cantitatea de alcool vândută la Anul Nou, poporul a intrat în anul şarpelui, târându-se.

9. Se întâlnesc două prietene, femei măritate, după Anul Nou: – De Anul Nou am fost pe la vecini cu Pluguşorul, ne-am distrat de minune, zice una. Tu cu ce-ai fost? – Cu buhaiul. Acasă.

10. Previziuni de Anul Nou: Se preconizează că anul acesta criza financiară va fi atât de mare încât femeile vor fi obligate să se mărite din dragoste.
sursa:adevarul