Trupa ”Voltaj” deschide seara concertelor din cadrul Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 august 2018

Trupa ”Voltaj” va deschide, duminică, seara concertelor din cadrul Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui, eveniment ce se va desfășura în perioada 12 – 15 august. Ca și în anii din urmă, debutul manifestărilor se va face din fața Primăriei Vaslui, cu un mic recital, urmat de parada personajelor de poveste.

voltaj

 

Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui vor începe, duminică, de la ora 10, în fața primăriei din oraș, acolo unde, după un mic recital susținut de Corala ”Fantasia”, primarul Vasile Pavăl va anunța deschiderea oficială a evenimentelor culturale și sportive ce se vor derula pe parcursul a patru zile. Pe acordurile Fanfarei Rotaria, va urma parada personajelor de poveste pe traseul Primărie – Parcul Copou, ca apoi, în frumosul parc din nordul municipiului, să aibă loc spectacole de teatru pentru copii. Tot în Parcul Copou, va fi deschisă, în aer liber, și o inedită expoziție foto intitulată ”Vasluiul prin obiectiv”, în care vor fi prezentate o sută de fotografii din municipiul reședință.

De la ora 12, Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” va fi gazda vernisajului expoziției de grafică a artistului Octavian Gălețeanu. O oră mai târziu, corala Asociației Tinerilor Ortodocși va susține un recital la biserica din incinta Curților Domnești.

De la ora 14, atenția se va îndrepta spre sala de ședințe a Primăriei Municipiului Vaslui, acolo unde se va face premierea proiectului ”Primar pentru o zi”, un concurs de proiecte al liceenilor din Vaslui.

Casa de Cultură ”Constantin Tănase” va fi, de la ora 16, gazda Centenarului Filmului Românesc, ocazia cu care vasluienii vor putea urmări proiecția filmului documentar ”România – Evoluție”. De asemenea, iubitorii de film vor avea ocazia să vadă sau să revadă filmul ”Felix și Otilia”, în regia lui Iulian Mihu. În tot acest timp, în Parcul Copou va avea loc festivitatea de premiere a tinerilor instrumenști vasluieni, moment precedat de un recital al ”The Vocals Quartet”.

Prima zi de distracție și recreere pentru vasluieni se va încheia în Centrul Civic, acolo unde, de la ora 20, va fi un recital din ”Povești de succes”. Cu un sfert de oră înainte de ora 22, pe scenă va urca Butterfliesin my stomach” ca apoi, de la 22.30, ”Voltajul” să ofere un spectacol de zile mari la Vaslui.

sursa:estnews.ro