Un bărbat a rămas blocat în bancomatul pe care trebuia să-l repare

Articol publicat de Echipa SmileFM la 14 iulie 2017

Un bărbat a rămas blocat, joi, pentru mai bine două ore într-un bancomat, după ce a rămas prins în interiorul îngust al ATM-ului în timp ce încerca să schimbe o încuietoare electronică, precizează site-ul BBC News.

atm

 

Bărbatul trebuia să repare o încuietoare a bancomatului, aflat în Corpus Christi, din statul american Texas. Din pricina neatenţiei, bărbatul a rămas blocat în spaţiul foarte îngust din interiorul bancomatului. Ghinionul a făcut ca bărbatul blocat să nu aibă telefonul asupra lui pentru a putea cere ajutor.

„Şi-a lăsat telefonul în maşină şi a mers să instaleze o nouă încuietoare la uşă, dar a rămas blocat în spaţiul din interiorul bancomatului”, a declarat Richard Olden, unul dintre poliţiştii care au intervenit pentru a-l salva pe bărbat.

Pentru a atrage atenţia, bărbatul blocat în bancomat a trebuit să recurgă la inventivitate. Pe lângă bani, localnicii care au folosit bancomatul au primit şi bileţele inscripţionate cu mesaje de ajutor. Majoritatea oamenilor au crezut că este vorba despre o glumă, însă, până la urmă, un cetăţean a sunat la poliţie.

sursa:mediafax.ro