Un bârlãdean a fãcut infarct în timp ce stãtea la coadã pentru radierea masinii

Articol publicat de Echipa SmileFM la 16 mai 2019

Un bãrbat în vârstã de 63 de ani, din Bârlad, a suferit un infarct, miercuri, pe scãrile Serviciului Public Comunitar Regim Permise de conducere si Înmatricularea Autovehiculelor Vaslui, în timp ce astepta sã-si radieze masina. Bârlãdeanul avea probleme cu inima, iar orele petrecute în fata institutiei l-au epuizat. Norocul lui a fost cã în multimea care astepta la rând se afla si un asistent medical, care i-a acordat îngrijiri pânã la sosirea autospecialei TIM.

ambulanta

 

Acesta avea programare pentru ora 14:40, însã la 14:35 a cãzut ca secerat din picioare, spre surprinderea celorlate persoane. Angajatii de la ghisee si-au întrerupt activitatea, iar jandarmii au chemat de urgentã o ambulantã.

Un asistent medical aflat în timpul sãu liber a sãrit în ajutorul bãrbatului si i-a fãcut manevre de resuscitare pânã la sosirea autospecialei Terapie Intensivã Mobilã.

Cadrele medicale l-au transportat la spital, unde doctorii au reusit sã-l stabilizeze. Cu toate astea, medicii sunt rezervati în privinta prognosticului si spun cã urmãtoarele sapte zile sunt decisive pentru viata bãrbatului, potrivit  vremeanoua.ro.

Incidentul de ieri nu e primul în care persoane care asteaptã sã intre la ghisee lesinã pe scãrile Serviciului. În urmã cu doi ani, o tânãrã în vârstã de 18 ani si-a pierdut cunostinta dupã ce a asteptat ore întregi într-o cãldurã insuportabilã, pe holul institutiei, pentru a da proba teoreticã a examenului de permis auto.