Un indian a săpat un drum prin pădure, pentru a-și ajuta copiii să ajungă mai ușor la școală

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 ianuarie 2018

Un bărbat din India a construit cu propriile mâini un drum de 8 kilometri prin pădure pentru a-și ajuta copiii să meargă mai ușor la școală.

indian

 

Cei trei copii ai lui Jalandhar Nayak făceau aproximativ trei ore pe jos pentru a ajunge la școală, printr-un traseu stâncos și îngust. Astfel, bărbatul s-a hotărât să le construiască acestora un traseu mult mai scurt.

Copiilor mei le era foarte greu să meargă pe calea îngustă și stâncoasă spre școală. I-am văzut adesea cum se împiedicau de pietre așa c-am decis să sculptez un drum prin munte, să se poată deplasa mai ușor”, a precizat Jalandhar Nayak pentru media locală.

Eforturile bărbatului au ajuns și în atenția oficialilor gurvernamentali în această săptămână, după ce cazul acestuia a fost prezentat între-un jurnal de știri, scrie The Guardian.

 ”Efortul și hotărârea lui Nayak de a tăia munții pentru a construi un drum m-a lăsat mut”, a declarat administratorul local, care a precizat că bărbatul va fi plătit pe toată durata petrecută pentru construirea drumului dintre satul în care locuiește și școală.
sursa:protv