Un nou Birou de Înmatriculãri si Permise, din toamnã, la Bârlad

Articol publicat de Echipa SmileFM la 13 iunie 2019

Vesti bune pentru bârlãdeni din partea comisarului Dumitru Tãbãcaru, seful Serviciului Permise si Înmatriculãri Auto Vaslui. Acesta a reusit sã convingã autoritãtile nationale de necesitatea deschiderii unui nou birou pentru Permise si Înmatriculãri, de data aceasta la Bârlad. În acest moment, se cautã un spatiu adecvat unde sã se desfãsoare activitatea si se are în vedere Centrul de Afaceri Tutova – Bârlad. Rãmâne ca primarul Dumitru Boros sã-si dea acordul pentru începerea amenajãrii noului Birou în conditiile în care echipamentele au fost deja furnizate în proportie de 90%.

centrul-de-afaceri-tutova

 

Lucrul acesta nu poate fi decât benefic în conditiile în care, zilnic, sediul Serviciului Vaslui este luat cu asalt de sute de vasluieni care îsi înscriu autovehiculele, preschimbã permisele auto sau dau examen, proba teoreticã, pentru obtinerea permisului de conducere. Astfel, începând din luna septembrie, la Bârlad, în incinta Centru de Afaceri, va functiona un nou Birou pentru permise si înmatriculãri.

De asemenea, prefectul Eduard Popica, cel care a sprijinit demersurile comisarului Tãbãcaru, spune cã acest lucru nu poate fi decât benefic pentru judetul Vaslui si cã noul Birou va micsora numãrul celor care, pânã acum, au fãcut naveta la Valsui, cu mai bine de 30%. Mai mult, pentru Bârlad va fi nevoie si de angajãri noi, astfel cã vor apãrea si noi locuri de muncã, potrivit  vremeanoua.ro.

“Programul pilot de care beneficiazã judetul Valsui nu poate fi decât benefic chiar dacã, acum este la stadiul de proiect si se cautã un spatiu adecvat. Sperãm sã reusim sã facem si acest lucru în cel mai scurt timp”, spune prefectul Eduard Popica.