Un primar a fost scos pe sus din birou, legat cu sfori și târât pe străzi de localnici! Oamenii erau revoltați că nu a reparat un drum(VIDEO)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 octombrie 2019

Imagini șocante au fost surprinse într-o localitate din Mexic, unde un primar a fost legat de un camion și târât prin orașel de cetățenii nemulțumiți că nu a respectat o promisiune pe care a făcut-o.

primar

 

Primarul unei localități din Mexic le-a promis locuitorilor  că va repara un drum, însă nu și-a respectat propunerea. Acum, aceștia s-au gândit să se răzbune, potrivit a1.ro.

În imaginile făcute publice în presa locală se poate vedea cum primarul este scos din biroul său din Las Margaritas, regiunea Chiapas, de mai mulți oameni, după care este legat cu o sfoară în jurul taliei și târât pe stradă de un camion.

Zeci de polițiști au fost mobilizați pentru a-l salva pe primar. Cel puțin 20 de oameni au fost răniți în confruntarea dintre polițiști și fermieri. 11 oameni au fost până în prezent arestați, participând direct la acest atac asupra primarului. Acesta este în afara oricărui pericol.

De asemenea, primarul localității a anunțat că va depune o plângere împotriva celor care l-au agresat, legat și târât cu un camion printre străzile orașului. Jorge Luis Escandon Hernandez, care a scăpat fără răni majore, vrea ca cei responsabili să fie anchetați și pentru răpire.