Un pusti teribilist din Codãesti era sã omoare doi brasoveni, la iesire din localitatea Vãleni

Articol publicat de Echipa SmileFM la 6 august 2019

Un sofer în vârstã de 19 ani din comuna Codãesti, a provocat, luni dupã-amiazã, un grav accident rutier la iesire din localitatea Vãleni spre Solesti. Pustiul era în masinã cu mama lui, iar la un moment dat a încercat sã facã o depãsire, chiar dacã portiunea de drum era marcatã cu linie continuã. Acesta s-a izbit frontal de un Matiz înmatriculat în Brasov, condus de un bãrbat în vârstã de 69 de ani. În urma impactului, douã persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui.

accident-valeni

Cele douã persoane se deplasau cu un Matiz spre municipiul Iasi, iar la un moment dat, din fatã le-a apãrut un autoturism marca Volkswagen, condus de un sofer în vârstã de 19 ani, din comuna Codãesti, potrivit vremeanoua.ro.

Din primele cercetãri se pare cã pustiul, grãbit fiind, a încercat sã depãseascã un alt autoturism pe o portiune de drum unde aceastã manevrã este interzisã. Nu a mai avut timp sã intre pe sensul sãu de mers si s-a izbit frontal de Matiz.

“În masina înmatriculatã în judetul Brasov erau douã persoane, o doamnã în vârstã de 42 de ani si un domn în vârstã de 69 de ani. Din sens opus, se deplasa un sofer în vârstã de 19 ani, din localitatea Codãesti. Acesta a încercat sã facã o depãsire, s-a deplasat pe celãlalt sens de mers, intrând în coliziune frontalã cu autoturismul marca Matiz. Ambii pasageri ai masinii înmatriculate în Brasov au fost transportati la spital. Conducãtorii auto au fost testati cu alcooltestul, rezultatul fiind zero. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.