Un şofer beat a spulberat mai multe maşini, încercând să scape de un echipaj de poliţie

Articol publicat de Echipa SmileFM la 8 februarie 2019

Un tânăr de 20 de ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a fost implicat într-un accident rutier ce a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Decebal din municipiul Vaslui.

accident

 

Conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Moara Domnească, se deplasa din direcţia Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui către Centrul de Afaceri, fiind însoţit de o adolescentă de 15 ani, din localitatea Soleşti.

La un moment dat, un echipaj de Poliţie a făcut semn conducătorului auto să oprească pentru control, moment în care, tânărul de la volan a încercat să scape, continuându-şi deplasarea.

Cu echipajul de Poliţie pe urmele sale, tânărul a gonit pe şosea, iar la un moment dat a încercat se efectueze o manevră, cu schimbarea bruscă a sensului de mers, moment în care a pierdut controlul asupra volanului şi a acroşat trei autoturisme parcate în zonă, avariindu-le.

În urma impactului, minora de 15 ani, pasageră în autoturismul condus de şoferul fugar, a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri. La spital a fost condus şi tânărul de 20 de ani, în vederea recoltării probelor biologice. La testarea alcoolscopică, a rezultat o valoare a alcoolemiei de 1,07 alcool pur în aerul expirat. Pe numele tânărului de 20 de ani a fost întocmit dosar penal.

Citeste mai mult: adev.ro/pmjyrb