Un tată a fost la un pas de infarct, când a privit mașina de spălat! Soția i-a făcut o farsă uriașă! Ce se afla înăuntru

Articol publicat de Echipa SmileFM la 8 ianuarie 2020
Un tată a fost la un pas de infarct, când a privit mașina de spălat! Soția i-a făcut o farsă uriașă! Ce se afla înăuntru

Un tată a trăit spaima vieții sale atunci când a mers la baie și a privit mașina de spălat! Soția sa i-a făcut o farsă de milioane, iar bărbatul a fost la un pas de-a face un infarct!

masina de spalat

Un tată din Rusia a dezvăluit recent pe internet cum a fost la un pas să facă infarct, atunci când a fost la baie și un detaliu șocant i-a atras atenția, la mașina de spălat rufe.

Omul a văzut cum tamburul se rotește și, prin geamul mașinii de spălat, se vede chipul bebelușului său, printre rufe! Preț de câteva secunde, bărbatul a crezut că cel mic este prins în interior și este la un pas de-a muri!

Abia apoi și-a dat seama că este doar tricoul pe care soția i l-a făcut cadou și pe care l-a personalizat cu portretul copilului lor.

O femeie i-a făcut o farsă uriașă soțului său

„Când aveți un tricou cu poza copilului sau a celor dragi și îl băgați la spălat nu uitați să puneți și un bilet data viitoare, ca să preveniți un infarct”, a glumit ulterior bărbatul, care a povestit totul pe internet, spre deliciul a mai bine de 100.000 de persoane!