Vasluiul pedalează!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 13 aprilie 2018

Reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere, sprijiniți de Clubul de Ciclism și Primăria Vaslui, vor organiza, duminică, 15 aprilie, un marș ciclist dedicat celor cu vârsta de peste 14 ani.

ciclism

 

Toți bicicliștii “cu buletin” din județ sunt așteptați să se alăture primului eveniment ciclist din acest an – ”Vasluiul Pedalează” – inițiat de Serviciului Poliției Rutiere, Clubul de Ciclism și Primăria Vaslui.

“Adunarea va fi pe platoul din Piața Civică. Va fi organizat un tur ciclist prin oraș, un traseu de 40-50 de minute. Cel mai important lucru pe care spun eu că îl vom realiza este prima înmatriculare a bicicletei, o acțiune prin care vom realiza un registru împreună cu bicicliștii, în care fiecare își poate înscrie bicicleta și în schimb va primi un sticker rezistent, ca măsură de siguranță în caz de furt. În cadrul acestei campanii, vor fi împărțite pliante despre regulile de circulație, dar și despre beneficiile practicării ciclismului”, a declarat Sergiu Nicolae Anton, șeful Poliției Rutiere Vaslui.

În cadrul evenimentului, vor fi organizate concursuri pentru micii bicicliști, lecții de mers pe bicicletă pentru copii și adulți, precum și o tombolă cu premii. Toți bicicliștii vor primi diplome de participare.

sursa:obiectivvaslui