Veste buna:PROFESORUL TÃLMACIU S-A TREZIT DIN COMÃ!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 februarie 2018

La Institutul de Cardiologie din Iasi s-a petrecut o minune, sâmbãtã seara. Un pacient adus în comã profundã, de la Vaslui, a dat primele semne de viatã. Cel care a uimit pe toatã lumea, cu dorinta sa de a trãi, este coordonatorul fanfarei Rotaria, profesorul Romeo Tãlmaciu.

talmaciu

 

Atunci când toatã lumea se astepta la ce este mai rãu, datã fiind starea criticã în care profesorul vasluian a ajuns la Iasi, s-a petrecut un miracol.

Profesorul vasluian a deschis ochii si a strâns mâna sotiei sale, semn cã o recunoaste. De zile întregi, fiul lui Romeo Tãlmaciu, dar si sotia, îi stau la cãpãtâi, rugându-se la o minune. Iar Dumnezeu a fãcut o astfel de minune si l-a readus la viatã pe coordonatorul Rotariei.

La Vaslui, vestea a adus un val de emotie, mai ales cã, în ultimii 20 de ani, Rotaria a reprezentat un punct de reper pentru istoria orasului, prin prezenta sa pe scenele din toatã Europa, unde a câstigat premii importante. „Dumnezeu îl va ajuta pe Romicã Tãlmaciu, omul care ne-a adus atâtea bucurii. Sunt convins, pentru cã a ajutat atât de multe generatii de copii. Îmi doresc ca lucrurile sã meargã într-o directie bunã. Îl asteptãm sã revinã în mijlocul nostru, pentru cã Rotaria are multe proiecte de viitor si toate sunt legate de numele profesorului Tãlmaciu”, a spus primarul Vasluiului, Vasile Pavãl.

sursa:vremeanoua