Vrea despăgubiri în valoare de două milioane de lire sterline ,pentru că i-a mirosit pârțurile șefului

Articol publicat de Echipa SmileFM la 26 martie 2019

Totul are o limită! Un australian vrea daune de două milioane de lire sterline pentru că i-a suportat gazele intestinale ale șefului câțiva ani la rând.

part

 

David Hingst, în vârstă de 56 de ani, din Melbourne, Australia, și-a acuzat fostul director de ”hărțuire olfactivă” și a deschis proces pe motiv că ”trăgea cel puțin șase pârțuri pe zi”, la birou.

Australianul este extrem de hotărât să se răzbune pe managerul balonat pentru că obiceiul flatulațiilor de la birou ajunsese să îl obsedeze. Hingst a declarat că avea coșmaruri cu pârțurile lui Short și visa noaptea că se sufocă sau că își pierde auzul din cauze flatulațiilor sonore, potrivit click.ro.

Procesul a fost deschis încă de la finele lui 2018, dar judecătorul a respins plângerea din lipsă de probe. Hingst nu s-a lăsat însă și a mutat plângerea la Curtea de Apel.

El cere daune în valoare de două milioane de lire sterline. Hingst și Short împărțeau același birou la compania Construction Engineering, cu sediul în Melbourne. Hingst a prezentat în fața instanței inclusiv un raport al inspectorilor de la Forțele de Muncă care puncta fraptul că ”încăperea era prea mică, nu avea nici o fereastră și era prea înghesuită pentru două birouri”.

Hingst a declarat că speră să câștige procesul pentru că abuzurile au durat mai mulți ani și că Short îl mai stresa și cu telefoanele vorbind ore în șir pe probleme personale. Avocatul lui Short l-a acuzat la rândul lui pe Hingst că l-a poreclit pe clientul său ”Dl. Puturos” și că dădea excesiv cu spray în birou.