Zilele culturale ale municipiului Vaslui: Iris, în concert extraordinar!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 9 august 2017

În perioada 13-15 august, municipiul reședință va fi în sărbătoare. Primăria organizează o nouă ediție a Zilelor Vasluiului, pregătind localnicilor numeroase manifestări cultural-artistice.

zmv dum

 

Timp de trei zile, vasluienii vor avea ocazia de a se distra atât în centrul orașului, cât și în parcul Copou, cu ocazia Zilelor Vasluiului.
Startul va fi dat duminică, ora 20, în centrul civic, unde va avea loc concertul extraordinar susținut de Iris, alături de Cristi Minculescu, Felicia Filip și Vunk.
Seara de luni va fi dedicată exclusiv tineretului, Randi și Uddi urmând să ofere momente electrizante.
Marți, de la ora 20, centrul se va umple de bună dispoziție, adecvată unei zile de mare sărbătoare creștină. Concertul folcloric de Sfânta Maria își propune să vă domolească dorul de tradiții și de folclor autentic, îmbinând în mod armonios muzica și dansul popular, cu participarea ansamblului profesionist ”Junii Sibiului”, iar peste 50 de artiști, printre care Mariana și Adriana Anghel, Tudor Furdui Iancu, Viorica Telcean și Nelu Albu, vor oferi un adevărat festin muzical.
În trei zile, Primăria Vaslui își propune un maraton de manifestări cultural-artistice, sportive și de agrement. Copii și adulți, artiști, sportivi sau simpli spectatori, instituții publice sau private, cu toții sunt invitați la manifestări, fiecare în parte având pregătite activități care să-i reprezinte.
Vernisaje de expoziții și lansări de carte, concursuri sportive pe diverse discipline, festivități de celebrare a celor mai trainice cupluri, festivități de omagiere a celor mai emblematice personalități ale acestor locuri, recitaluri și concerte, spectacole artistice și de teatru pentru copii, toate aceste evenimente vor fi oferite publicului larg, conceperea unui program variat de activități venind să răspundă cerințelor diverse ale vasluienilor.

sursa:obiectivvaslui.ro