Antreprenorii din Republica Moldova expun la Iasi

În perioada 10 – 12 noiembrie 2023, la Palas Mall Iași, se va desfășura cea de-a V-a ediție a expoziției „Republica Moldova Prezintă”.

Evenimentul, organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie Iași și Primăria Municipiului Iași, cu sprijinul Iulius Group, își propune să faciliteze relațiile comerciale dintre producătorii din Republica Moldova și potențialii parteneri de afaceri din Iași și din regiune.

De asemenea, la ediția din acest an a expoziției „Republica Moldova Prezintă”, publicul larg va avea posibilitatea de a aprecia ofertele a peste 60 de producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate regiunile Republicii Moldova, printre produsele oferite spre vânzare numărându-se cele din industria vinificației, industria alimentată, articole vestimentare etc.

La festivitatea de inaugurare a expoziției, care va avea loc în data de 10 noiembrie 2023, ora 11.00, vor participa oficialități locale și naționale din Republica Moldova și România.

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …

Comments are closed.