sâmbătă, 13 aprilie , 2024

Bărbat reținut pentru agresiune și tulburarea ordinii publice în Negrești

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din orașul Negrești a fost reținut de către polițiști sub suspiciunea de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi agresat un tânăr de 20 de ani pe terasa unui local de alimentație publică, în urma consumului de alcool și a unei stări conflictuale anterioare.

Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, victima a suferit leziuni care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În timpul agresiunii, bărbatul ar fi lovit victima cu pumnii în zona capului, distrugându-i ochelarii de vedere.

La data de 19 iunie, polițiștii Poliției Orașului Negrești au reținut bărbatul pentru 24 de ore, după administrarea probatoriului. Cercetările sunt în curs de desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, iar împotriva sa a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a aduce la lumină toate circumstanțele agresiunii și pentru a lua măsurile legale necesare.

Vezi si

Au început înscrierile pentru observatori la alegerile locale și europarlamentare

Persoanele care doresc să se înscrie ca observatori la alegerile locale și europarlamentare din 9 …

Comments are closed.